Enklere vikarhåndtering med minTimeplan

Enklere vikarhåndtering med minTimeplan

- Kort oppsummert, minTimeplan har gjort vikarhåndtering raskere, enklere og mer oversiktlig for alle. Jeg sparer tid, sier Hanne Stormoen som er undervisningsinspektør på Notodden ungdomsskole.

Fordeler ved bruk av minTimeplan

- Hverdagen har endret seg fra å måtte bruke mye tid på å ordne med vikaropplegg, via mail eller skrevet på skjema, ta utskrifter, finne bøker, informere vikarer og forklare hvor de skulle være.

 

Nå ligger all informasjon på plass i systemet og opplegget legges inn av læreren. All informasjon går nå direkte til vikaren ved tildeling av timen, og jeg kan bruke tiden min på andre oppgaver!

 

Det er også et ryddig og oversiktlig system for vikarene våre. De kan se alle timene som føres og sendes til lønn, og de får opplegget rett på telefonen. De er superfornøyde med minTimeplan, fortsetter Stormoen.

 

minTimeplan på flere skoler i kommunen

Kommunen har innført minTimeplan for flere skoler og nye kommer til. Triangel gratulerer Notodden ungdomsskole med løsningen.

 

Notodden kommune

Ligger i Telemark, 120 km sørvest for Oslo. Kommunen har ca 13 000 innbyggere.

Bilde av Bok & Blueshuset vinter, fotograf Jiri Havran.Mange skoler oppnår ca. 70 prosent tidsbesparelse i vikarhåndteringen for skolen med minTimeplan.

 

 

Bruk et minutt på å få et innblikk i løsningen:

 

 

AKTUELT:

NYHET! Tids- og ressursstyring for alle tjenesteområder i kommunen - alt i ett system

Gran kommune innfører minTimeplan på alle skolene

Les mer om minTimeplan her

 

 

Ta kontakt med:
Geir Knutsen
geir.knutsen@triangel.no
mobil: 922 23 333
 
 


 

 


Print

27. januar 2017

Alle kommunene i Nord-Gudbrandsdalen med felles løsning for ressursstyring


Med minVakt-kommune møter Nord-Gudbrandsdalen fremtiden med sømløse IT-løsninger som inneholder arbeidsplanlegging, vikarløsning, der ansatte har sin egen pålogging. Vi sparer mye tid ved at våre ansatte ”shopper” vakter selv - også på tvers av kommuner, sier Egil Barhaugen som er daglig leder i RegionData.

 

26. januar 2017

Alle ansatte i samme IT-løsning i Rauma kommune


- En kommune er en stor kompleks organisasjon og det er viktig for oss å ha færrest mulig system. Nå har vi innført en IT-løsning innen tids- og ressursstyring for alle ansatte i kommunen. Slik forenkler vi hverdagen, sier assisterende rådmann Perry Ulvestad.

 

19. desember 2016

Enklere vikarhåndtering med minTimeplan

- Kort oppsummert, minTimeplan har gjort vikarhåndtering raskere, enklere og mer oversiktlig for alle. Jeg sparer tid, sier Hanne Stormoen som er undervisningsinspektør på Notodden ungdomsskole.

21. november 2016

Samspill mellom kunder og leverandør

 

Prioriterer du å sette av tid til å bli bedre?

Våre kunder sier at i en hektisk hverdag er 2 dager med Brukerforum, en nyttig arena for samspill og erfaringsutveksling.

 

15. november 2016

Møteplassen for moderne og innovativ læring - møt minTimeplan

 

Er du skoleleder, lærer, barnehagelærer, styrer eller jobber med forvaltningsspørsmål knyttet til skoleutvikling? Da er dette den perfekte møte- og inspirasjonsplassen for deg!